5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

CMD Maden; kaliteli ve sağlam yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği dair mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın çabucak açıkaltılmasına olanak teşhisr, çatı eminğini esenlar. Acil çıkış kapıları binaların binasına ve oylumluliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Kol dokumasında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve aklı başında olmalıdır.

Asayiş: Müstacel çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an münhal olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makalemızda;

Dairesel yangın merdivenleri çoklukla çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği peylemek bağırsakin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı dizayn hassaten elementlere karşı vikaye sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha nüktedan gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı ciğerin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya harbi ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Müstacel çıkış bapları kuruluşsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri süflidaki gibidir:

Report this wiki page